Popularni postovi

Sikiracija

Može česta sikiracija dobro poremetiti zdravlje.Kada živci oslabe,zbog puno stresova i sikiracije ,posebno ako je neko tu da tu osobu dobro iznervira,nasikira a ta osoba  šuti,onda je to gotovo.

Samo se produbuljuje problem i stres,tada živci pucaju .Da ne bi bilo kasno bolje je na vrijeme odgovoriti na pitanja bilo kakva da su i rješavati probleme što prije nego ih ostavljati za sutra.


Zatim sve što imate nekoga pitati bolje je to uraditi danas nego sutra jer vaši živci će popustiti stalno misleći o tom problemu kao i srce.

Vidio sam jučer čovjek mlad ,fin,kulturan,tek oženjen valjda mu se nasabralo i na poslu i kod kuće i šok.Puklo ga da se sav ukočio,utrnule ruke,jezik doveli ga u hitnu pomoć.

Ma on se trese ko prut, zima mu a grašci znoja izbijaju po ćelu,ruke ne osjeća, srce lupa ko kanta i još faca kakva je,sigurno se sav isprepadao misleći da je gotov.Doktor mu je rekao da se nasikirao i biti će u redu.

Tako je bilo, za par minuta injekcija i sve je ok.Apaurin ga smirio.Ali moglo je da bude i kobno.Svaki slučaj je za sebe.Zato na vrijeme se liječite i na vrijeme rješavajte svoje probleme.



tags:živci,sikiracija,stres,

Nema komentara: